AutoGlanz

Autoglanz is een vrij jong, maar zeer snel groeiend bedrijf gevestigt in de UK. Met bijna 2 decenia ervaring in de autoverzorings/detailing industrie is Autoglanz zeker geen onervarene meer. Autoglanz heeft veel kennis op het gebied van autoverzorgingsproducten, deze kennis delen ze graag met hun klanten. Al hun medewerkers hebben een voorliefde voor detailing en streven ten alle tijden naar perfectie als een soort van "lifestyle". De Autoglanz kantoor en fabriek in Mid Wales Uk is het hart van Autoglanz. Hier worden worden de Autoglanz producten ontwikkeld, getest en geproduceerd. Iedere stap in dit proces word met de hand gedaan!

Autoglanz is oorspronkelijk ontstaat in 2013 met als doel één van de beste autoverzorging-producten te maken die beschikbaar zijn op de markt. Vanaf 2015 is Autoglanz ook verkrijgbaar voor de particuliere markt. Bij Autoglanz houden ze ervan om hun producten net even anders te produceren dan hun concurrenten. De markt is in hun ogen vrij verzadigd wanneer het neerkomt op merken. Veelal dezelfde producten in een ander flesje. Autoglanz denk haar te hierin te onderscheiden door iets unieks te bieden. De Autoglanz producten zijn vaak geconcentreerd en kunnen worden verdunt. Zo krijgt de klant een stuk meer waar voor hun geld, daarnaast bied Autoglanz zelf de mogelijkheid om producten te customizen naar geur en kleur. Het customizen van jou eigen Autoglanz producten zal naar verwachting in 2018 beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Eerlijk is eerlijk, er zit nog veel meer aan te komen dan alleen hoogwaardige autoverzorgings-producten vanuit de Autoglanz familie, hou dit in de gaten!

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw