Ons bedrijf

Je hebt een passie voor autos en wil ook je eigen auto goed onderhouden. Maar waar koop je in één keer alles wat je nodig hebt, wanneer jij dat wilt? Bij een deskundige webshop die ook nog eens snel levert. Bij De Vries Car Detailing

Over De Vries Car Detailing.

Ons bedrijf is tot stand gekomen nadat ik (Arjan de Vries) erg lang heb gedetailed als hobby. Steeds vaker kreeg ik vragen van vrienden of ze de producten die ik gebruikte bij mij konden kopen. Zodoende kwam ik op het idee om de stap te maken naar een officieel bedrijf, om zo de producten waar ik zelf goede ervaringen mee had via de officiële weg te kunnen verkopen. We streven altijd naar het allerbeste assortiment die alleen bestaat uit producten die doen wat ze moeten doen!

Wij zijn net zo enthousiast als jij bent en wij snappen je wensen als geen ander. Doordat we alle producten in de praktijg gebruiken krijg je krijgt van ons altijd een goed en eerlijk advies. Dat mag door middel van een bezoekje aan onze shop, maar natuurlijk ook per telefoon of online per Whatsapp of email.

Ons team

Wij (Arjan de Vries en Carlijn Boverhuis) staan 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoordenGetuigenissen

Afgelopen week hier een 500ml verpakking Leather & Interior Cleaner gekocht. Het was echt super om te zien hoe goed dit product zijn werk doet!

Frank de Kieviet

Ik heb hier inmiddels al meerdere bestellingen geplaatst en daarnaast ook mijn interieur professioneel laten reinigen. De kwaliteit van de producten en diensten zijn echt super!.

Justin Wilhelmus Booijink